24 juni - 30 september (elke dag van 10u - 18u)
en nl
Blijf op de hoogte

Workshop: 'Succesvol zijn als fotograaf' door Evelien Kunst

Als fotograaf een goeie pitch kunnen afleveren is een kunst: fotografie- en marketing consultant Evelien Kunst geeft een workshop voor iedereen die als fotograaf succes wil hebben. 

.

Over de workshop

Een succesvol fotograaf is niet alleen iemand die visueel getraind is en een neus heeft voor het vinden en ontwikkelen van mooie beeldverhalen. Een succesvol fotograaf is ook iemand die zijn werk in context weet te plaatsen, het belang van zijn/haar werk kan beargumenteren, zichzelf kan marketen, netwerken, onderhandelen en organiseren. 

Evelien Kunst is freelance professionele fotografie- en marketing consultant. Op 25 juni geeft zij een dag workshop 'Succesvol zijn als fotograaf'. De workshop gaat door in het Loodswezen in Antwerpen van 10u tot 17u. Er is plaats voor maximum 15 deelnemers en de inschrijvingskost bedraagt €175 per persoon. Het Loodswezen wordt die dag exclusief opengesteld voor de cursisten van de workshop. 

Inschrijven kan hier

Festivalweek

De workshop van Evelien Kunst kadert in de festivalweek van AntwerpPhoto. Ontdek binnenkort het volledige programma en de andere activiteiten.