24 juni - 30 september (elke dag van 10u - 18u)
en nl
Blijf op de hoogte

Scan jouw foto van Antwerpen

Op zondag 24 juni krijgen de bezoekers van AntwerpPhoto de kans om hun ultiem straatbeeld - oud of nieuw - van Antwerpen te laten scannen én projecteren.

Let's scan Antwerp!

Als open atelier biedt Het Objectief materiaal, ruimte en ondersteuning aan fotografen en -liefhebbers om hun maakproces te vereenvoudigen. Speciaal voor AntwerpPhoto brengt Het Objectief voor een dag een deel van haar atelier naar het Loodswezen voor de grote 'Let's scan Antwerp!'-actie.

Met deze activiteit roept Het Objectief iedereen op om in zijn of haar archief te duiken op zoek naar dat ultieme straatbeeld (oud of nieuw) van Antwerpen dat hij of zij wilt tonen tijdens AntwerpPhoto. Want op zondag 24 juni mag elke bezoeker onder begeleiding van Het Objectief 1 foto inscannen en projecteren in het Loodswezen. Let's scan Antwerp, een getuigenis van bewoners en passanten over de stedelijke evolutie van Antwerpen.

Wil jij ook graag jouw foto laten digitaliseren en in het groot aanschouwen op deze historische plek? Vergeet dan zeker niet je ticket te bestellen voor AntwerpPhoto op zondag 24 juni 2018.